Поставянето на агитационни материали за предсрочните парламентарни избори върху сгради, огради и витрини ще става само с разрешение на собственика или управителя на имота

Само със съгласие на собствениците лепят плакати за вота върху сгради и огради в Гърмен

Поставянето на агитационни материали за предсрочните парламентарни избори върху сгради, огради и витрини ще става само с разрешение на собственика или управителя на имота. Това гласи заповедта на кмета но община Гърмен – Феим Иса.

Кметовете на кметства сами определят местата за предизборните плакати. Забранява се унищожаването и заличаването на агитационни материали. Не се позволява да се пускат ананимки, свързани с предизборната кампания. Плакатите на партиите и коалициите не бива да накърняват добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите. В държавния и обществения транспорт на територията на община Гърмен не се разрешава разпространението на агитационни материали.

Всяка партия и коалиция е длъжна в седемдневен срок след вота – до 9 октомври, да премахне поставените от на предизборни плакати, пише още в заповедта на кмета на Гърмен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене