Делян Пеевски отново повежда листата на ДПС за изборите в Пиринско

ДПС регистрира депутатската си листа в Благоевградска област за предстоящия парламентарен вот на 2-ри октомври малко след 16,00 часа днес. Водач на листата отново ще бъде Делян Пеевски, който бе депутат в 47-ия парламент. Очаква се партията с лекота да спечели два мандата в Първи МИР-Благоевград.

„Вярвам, че нашата партия ще постигне един вдъхновяващ и впечатляващ резултат на тези избори”, заяви при регистрацията Мехмед Вакльов, председател на партията в  Благоевград.

Второто място в листата и сега, както преди година, е за зам.-председателя на партията Халил Летифов. Той е част от Централното оперативно бюро и един от петимата заместници на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Трети е бившият народен представител от Сатовча – Елхан Кълков. Четвърта е Фатима Йълдъс, председател на женското дружество в Белица, пети е Осман Мисирков, шести е Джалил Бошнак, след него е Сайфедин Джурин, общински председател на младежите в Якоруда.

Първата десетка се допълва от Ибраим Зайденов, Мехмед Вакльов, председател на партията в  Благоевград, и Яхя Сантур. Ахмед Гогунч е на 11 място, следва Михаела Камбошева, 13-и е Джемал Башов, 14-а е Хатидже Вурал, 15-и е Айдън Мохамед, Ерик Фейзиев е 16-и, а Кико Кардашев е 17-и. Шефът на ОП „Паркинги и гаражи” в Благоевград – Ивайло Червилов, е 18-и, след това е Айше Мазгалджиева, на 20-о място е Фатиме Юрукова, а на последните две места са Крум Крумов и Хамид Юсниев.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене