Топ Преса търси истината, приканва всеки, който може да потвърди или категорично да оправдае тази слух да се свърже с нас.

Пуснат ли е в язовира на Хвостяне жив крокодил?

На пръв поглед налудничав слух броди из гърменския край от дни. Читатели и приятели на Топ Преса, информират за истерията, която буквално смразява съзнанието на хората от региона, а тя е свързана с „наличието на голям хищник в язовира на село Хвостяне. Има ли го изобщо? „. 

От уста на уста броди информация, че контрабадно вкаран в държавата средно голям крокодил е бил пуснат в язовира от контрабаднисти. Животното е внесено нелегално през ГКПП „Илинден“ или през алтернативни маршрути по поръчка на местен бизнесмен. За голямо съжаление на играчите във въпросната схема, в дирите им влезли служители на полицията. Клиентът отказал живата стока, а престъпниците решили „хуманно“ да се освободят от нея мятайки я в първия им дошъл на акъла язовир. Мълвата разнася, че това е именно язовирът на гърменското село Хвостяне.

Къде е истината никой не знае. Чува се, че има хора, които са видяли животното но ги е страх да кажат, има и приказки из селото, че всичко тръгнало от едно изчезнало яре, чиято кожа изплувала от водата на язовира. Не се говори с категоричност, че става въпрос за крокодил а за „хищник, който живее във вода“ Топ Преса търси истината, приканва всеки, който може да потвърди или категорично да оправдае тази слух да се свърже с нас и да го направи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене