Ексклузивно! Срещнощен арест на „странни“ търговци с много СИМ карти в Гоце Делчев! СНИМКИ

Доста странни търговци са се появили на закрития пазар на град Гоце Делчев. Не ясно какво продавали, но меко казано странна група от Димитровград решила да се настани на сушина под навеса на закрития пазар в град Гоце Делчев и да прекара нощта там. За странния бивак съвестни жители на Гоце Делчев живеещи в региона подали сигнал в МВР. 

Дошлите полицаи удостоверили, че става въпрос за напълно непознати лица, които са се представили за „търговци“ но не обяснили с какво точно търгуват. Пред проверяващите „търговците“ обяснили, че нямат пари и че искат да прекарат нощта на пазара. Полицаите се осъмнили в информацията им, мнимите търговци били задържани за проверка. Оказало се че в единия имало доста СИМ карти, а той обяснил че търгува с тях.

“ В случая имаме подозрения че това са група „Ало измамници“, които обикалят района с цел да мамят хората. Умишлено не се регистрират в хотели за да не могат да бъдат проследени. По случая тече разследване. Докладвали сме всичко на прокуратурата.“ заявиха за Топ Преса от МВР.

Ние също следим случая!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене