СМРАЗЯВАЩО! В Корница мистериозна жена всяка сутрин в 5 часа вдига ръце за молитва но в неправилната посока! СНИМКИ

Преди няколко дни на една от формите за контакт с нас получихме следния сигнал подкрепен със серия снимков материал. Публикуваме без редакция:
“ Здравейте, Топ Преса. Аз съм ваша редовна читателка и бих искала да Ви изпратя няколко кадъра, записани от камерата ни вкъщи. Мистериозна жена в село Корница, която всяка сутрин в  5 чака сутринта се появява на нашата улица, вдига ръце уж за молитва, но никак не е по посока на която се молим ние мюсюлманите. Действията и са  напълно в противоположната странна а именно към нашата къща!
След които отива към колите ни и продължава да учи някакви неща, с които мисля че прави вид магия! Не успяхме да познаем жената, за това исках да ви помоля да направите една публикация на случилото се, за да може да се види от повече хора. Също така искам до помоля за анонимност! Благодаря ви.
При интерес снимките мога да ги пратя и на вайбър за по добра качество! „
Публикуваме сигнала разбира се едно към едно смразени от случващото се и защото това не е първия подобен сигнал като съдържание, който получаваме. Получавали се подобни и преди но не подкрепени със записи и снимков материал. Какъв ритуал извършва въпросната жена и коя е тя?
Разпитахме хора из село Корница и никой нищо не знае и не е видял. Възможно ли е това? Тайнствата на негативните енергии и магиите са доста сложни и малко хора могат да ги владеят и разгадават. Дали пък в Корница не се е родила такава жена…, която да ги владее?
Обърнахме се към представител на религиозната мюсюлманска общност в град Гоце Делчев.
Той е категоричен че действията на въпросната за сега мистериозна жена нямат нищо общо с истинският ислям. „Не искам да плаша излишно хората, но това което виждам на снимките, които ми представяте е доста притеснително и е в разрез с нашата религия… “ категоричен е мюсюлманският духовник.
И темата остава отворена. Топ Преса приканва всички свои читатели от региона и не само, ако знаят нещо по въпроса, ако разпознаят ритуалът или самата жена, ако и те са станали „жертви“ на подобни действия и всяване на страх нека ни пишат  и ни разкажат това, което знаят. Нека случаят се изясни.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене