Вечерни новини! Ето защо с чиста съвест можем да определим Андрей Гюров като лъжец!?

Нищо не направилият за област Благоевград като избран от областта народен представител Андрей Гюров с чиста съвест може да бъде определен като лъжец. Продължаващият промяната преподавател явно си бе подставил за цел висок държавен влиятелен пост като шеф на БНБ, кабинет в някое министерство или агенция и не си мръдна пръста за избирателите, които го пратиха в парламента. Сега обаче Гюров, който е с неврокопски корени ще търси отново подкрепа от област Благоевград. Топ Преса от месеци насам го агитира и да излезе публично и да направи отчет на дейността си но той деликатно ни избягва. Досущ като Кирил Петков когато го питат за „парапета“ и за Лена Бориславова. Види се има защо да се крие Гюров от неудобнине въпроси. Топ Преса с еразрови сериозно из аналите на неговото минало. 

КОЛКО ЧЕСТЕН Е БИЛ С НАС ИЗБИРАТЕЛИТЕ АНДРЕЙ ГЮРОВ? 

Три са степените на висшето образование в Европа – бакалавър, магистър и доктор. В момента, в който има „доктор“, той е завършил най-високата степен и оттам нататък няма значение какво се е случвало преди това. С тези думи екс просветният министър Николай Денков отговори на съмненията на опозицията, че кандидатът за управител на БНБ тогава  Андрей Гюров няма диплома за магистър, въпреки че има докторска степен от Виенския университет.Всичко започна с документна измама, продължи с документна измама и ще свърши с документна измама съвсем скоро. Това каза народният представител от ГЕРБ-СДС Тома Биков. Думите му бяха във връзка със съмненията на партията за докторантурата на кандидата за шеф на БНБ Андрей Гюров. Това свое съмнение те изразиха и вчера по време на изслушването му.

„Тази авантюра, в която се намираме вече една година, започна с документна измама на Кирил Петков като министър на икономиката, който тогава излъга, че не е канадски гражданин. Продължи със серия от лъжи, които някак си подценявахме поради това, че се занимаваме с формалности.От ГЕРБ показаха и самата дипломна работа на Гюров, която е публично достъпна. Тревожен в нея е фактът, че е защитена през 2005 г., а вътре още в първите ѝ страници се цитират данни и трудове от 2007, 2008 и 2012 г. В този момент обаче се оказва, че това не са формалности, а тенденции. Всяко движение на хората, които носят отговорността за управлението на страната, е съпътствано с някакви съмнения и някакви натаманявания на документи, фалшификация на документи, връзки в някакви министерства”, добави той. Красимир Вълчев коментира, че към 16.00 ч. на 31 март тази година  в регистъра за академично признаване към Националния център за информация и документация не е имало публикувано удостоверение за признаване на академичната степен доктор на Андрей Гюров. „След въпроса ми в 16.10 ч., погледнахме в регистъра, там се вижда датата, но не и часът, в който е подадено заявлението. Заявлението е подадено на 31 март и е одобрено на 31 март“, каза Вълчев. Той заяви, че за редовите податели процедурата не се случва толкова бързо.

ПИТАМЕ – ЗАЩО НИ ТРЯБВА ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕЦ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВА….

Следва продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене