Хороскоп за деня

ОВЕН
Голяма част от Овните ще бъдат зарадвани днес от изгодни възможности в любовната сфера. Освен това не е за пренебрегване и шансът за професионална реализация. Очаква ви хубава промяна, за някои се свързва със задгранично пътуване. Понеделник обещава и печалби, но може да коства изхабени нерви и конфликти.

ТЕЛЕЦ
Прекрасен ден за вас, с лекота ще постигате замислите си. Ако поставите начало на нова дейност, ще се радвате на успешно развитие. Сега смелите и предприемчиви действия са по-благоприятни, отколкото пасивността и изчакването. Имате изключителен шанс да подобрите качествено живота си. Пътуване в чужбина ще ви укрепи финансово.

БЛИЗНАЦИ
Изпъкват изгодни възможности за ползотворен ден, ще бъдете и лично облагодетелствани. В този смисъл е видна намесата на влиятелен мъж в делата ви, вероятно приятел. Не е изключено днес да сте по-заети, но усилията ви ще бъдат възнаградени. Само не се задълбочавайте в излишни детайли и избягвайте разправии в дома си.

РАК
Възможно е понеделник да ви изненада с неприятна промяна, бъдете нащрек в отношенията си с околните. Не влизайте в безсмислени спорове. Не е изключено да бъдете огорчени, измамени от човек, на когото вярвате. По отношение на професионалните ви задължения денят също не е лек, пазете се от гафове и грешки.

ЛЪВ
Предстои чудесен ден за Лъвовете. В живота ви се извършват промени, които засягат както интимната, така и деловата дейност. Откриват се шансове за качествен професионален растеж, за увеличаване на финансовите доходи. Нищо чудно някои от вас да заминат зад граница с цел укрепване на положението си. Потръгва ви и в любовта.

ДЕВА
Понеделник се характеризира с хубава промяна и гарантира успех за предприемчивите от знака. Денят е подходящ за нови начинания. Звездите фиксират благоприятни възможности за развитието на професионалните ви дела, въпреки че може да ви ядосат с демагогия днес. Внимавайте вкъщи, забелязват се неприятности.

ВЕЗНИ
В живота ви настъпва хубава промяна, но не е изключено днес да се сблъскате с някои проблеми. Откриват се изгодни възможности по професионална линия да припечелите нещо допълнително, но точно толкова сте застрашени от парични измами и разправии. Човек, който се нарича ваш приятел, също може да ви излъже с нещо.

СКОРПИОН
Скорпионите в понеделник може да бъдат засегнати от неприятности. Става дума за промяна, непредвидени събития. Внимавайте в общуването си с околните – близки, приятели и познати. Възможно е човек, когото обичате, да ви създаде главоболия. Трудно ще премине работният ви ден. Някои от вас ще се радват на опора от брачния партньор.

СТРЕЛЕЦ
Изглежда този ден поставя начало на един позитивен период. Ще се радвате на успехи, а перспективите са още по-обнадеждаващи. Изпъкват нови стимули за извършване на важни поправки в бизнеса, както и за подобряване на отношенията с любимия човек. Очертават се приятни трансформации и вкъщи. Очаквайте гости. Ще се наложи да посвиете бюджета си поради предстоящи големи харчове. При някои са налице домашни притеснения.

КОЗИРОГ
Понеделник не е лек, но решителността ви ще бъде възнаградена, ще постигнете желаните резултати в търсене на правата си. За някои Козирози административни задачи относно уреждане на документи. Ще имате успех, може да разчитате и на добро отношение от влиятелен мъж. Семейните между вас да не влизат в спорове вкъщи, ще нарушите спокойствието си с излишни разговори.

ВОДОЛЕЙ
Очаквайте хубав и много успешен понеделник, особено във връзка с пари, които ще дойдат за вас неочаквано и ще понапълнят изтънелия ви бюджет. Наблюдават се доста изгодни предпоставки за осъществяване на желанията ви, не е изключен и хазартен шанс. Силната ви интуиция ще бъде верен съветник при взимане на важни решения при конкретни действия. Изпъква хубава промяна от домашно естество. Бизнесмените да бъдат внимателни, възможен е опит за измама от хора, на които вярвате.

РИБИ
Денят ще ви затрупа с работа, изглежда твърдо сте решили да приключите задачите си. Понеделник е подходящ за семейни и битови дела, но не сте предпазени от разправии по парични въпроси. Възможно е да се почувствате оскърбени в този смисъл. Претърпяна неотдавна загуба ще наруши равновесието ви. Внимавайте в службата, пазете се от допускане на грешки. Не се преуморявайте.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене