Над 6000 лева събра благотворителен базар за Габи в Девин

Огромна съпричастност и тържество на добротата бе показана на благотворителния базар за събиране на средства за лечението на Габриела Хаджийчева, организиран от екипа на ЦОП “ Слънчо“ гр. Девин, Росица Барганска – психолог, дарители, деца и родители, гости и граждани на гр. Девин по време на празничната програма за празника на града и минералната вода – 12-14.08.2022г. Събрана бе рекордната сума от 6 010,3 лв.
В благодарствено писмо Директора на ЦОП г-н Момчил Михайлов изрази признателност към всички съпричастни с кампанията в подкрепа на Габи.

Благодарствено писмо

Уважаеми дарители,
Човек е богат със своята цел,
Богат е със своя собствен дял,
но не с това, което е взел,
богат е с това, което е дал!

Екипът на Център за обществена подкрепа“ Слънчо“ – гр. Девин, изразява признателност към всички Вас, включили се в кампанията “ За Габи“ по време на благотворителния базар от 12.08.2022г. – до 14.08.2022г. Събраната сума възлиза на 6 010,3лв.
Емоцията, която преживяхме през тези дни, ще остане за дълго в сърцата ни.
За достойнството и морала, Ви благодарим от сърце!

Вашата подкрепа е израз на човечността, тържество на добротата, бликнала от самото сърце на хората подкрепили кампанията. Във ваше лице ние виждаме онази хармония между мислите и действията, между етикета и идеалите, която извисява хората.
На всички Вас, Ви желаем много здраве!

Момчил Михайлов – директор ЦОП

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене