Вандали орязаха пейка по пътя за Манастирчето

Вандали посегнаха на нова пейка за отдих по любим маршрут на неврокопчани- Гоце Делчев-Манастирчето „Св.Богородица“. Извършителите на деянието са неизвестни, а в социалните мреже, където е публикувана снимка, валят коментари. Авторът на снимката: “ Виждате ли тази снимка? Наскоро ремонтираните пейки в посока Манастирчето вече са съсипани, обезобразени, разбити. И защо? Защото на някой вандал му трябва дървен материал. И това е направено с умисъл ( срязаната дъска) . Но пък обичаме да плюем “ колко е мръсно , как всичко е съсипано“ . Отговорете си на този въпрос“ Кой мърси? Кой съсипва? “ и продължавайте да се възхищавате на западните държави за чистотата и това колко са уредени.“

„Промяната започва от самите нас. Няма как да искаме промяна в държавата без да се промени мисленето на хората и не започнем да пазим това, което имаме“, гласи един от коментарите.

„Колко е лесно да рушим и колко усилия се изискват да създадеш нещо! Тези, които рушат, дали са създали нещо? И да, промяната е наистина от всеки един!“, коментира друг.

„Що за простотия! Някои хора са за джунглата! Там ще се чувстват по-добре!“, отбелязва трети коментатор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене