МЕРЗОСТ! Шефът на фалиралата благоевградска болница си гласувал по голяма заплата от началникът на ВМА!

„Директорът“ на болницата в Благоевград – Огнян Митев, през чието управление умряха рекорден брой родилки за период от една година, си призна чрез платено угодничедско да него интервю в местното вестниче, че болницата му е пред фалит…
Огнян Митев нямал пари за заплати на персонала, нямал покрив на болницата, развалил му се бил скенера, хигиената в болницата му е под санитарния минимум, а и условия вътре нямал, но същият „Директор“ не спря да климбари през работно време от зори до здрач (по сандали) на Джорджио в кафенето, където обсъждаше схемите с всякакви политлакеи, пише медията 4 власт по негов адрес.
Какво излиза на бял свят обаче дни след като Митев сам обяви некадънстотта си и заяви, че едокарал до фалит управляваното от него болнично заведение. „Директорът“ на болницата в Благоевград – Огнян Митев, изобщо не е нагъл.Заплатата която си е гласувал е по -голяма от директора на една от най-големите болници в България – ВМА. Над 10 бона прибира Митев всеки месец.Колосалната заплата не му пречи да отказва да вдигне заплатите на редовите лекари, сестри и санитари .Болницата щяла да фалира ,ако вдигнел заплатите ! Това ако не е наглост….
Да оценяваш труда си с повече стойност от труда на генерал Мутафчийски си е силна проява на самочувствие, но ако беше подплатено с умения и факти.
Всичко е схема, смятаме ние от Топ Преса! Митев лае за кинти щото 10 036 лева на месец явно не му стигат. Какво да коментираме? Некадърният директор на най-фалиралата болница в Югозапада взема най-голяма заплата, а имаше абдали които помощи му събираха да оправи капчуците на едно отделение. Сега е на ход държавата да му мисли как да спаси съсипаната от алчност и некадърност болница. А Митев за какво взема 10 бона заплата, да дреме, да мрънка и да си щипе секретарката?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене