ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Бояна Карпатова и Крум Томчев най – новият актьорски тандем в клипа на песента „Моя Страна, България“!

„Тръгвам по пътя, отварям очи, ти ме оставяш без думи. Късче Земя със безброй красоти – всичко за мене си ти… Тръгвах и се връщах досега, някъде далече бях сама. Бягах и се лутах, в тъмнина потъвах, но не спрях към тебе да вървя. Дълго търсих пътя към дома, водеше ме само мисълта, че отново в твоята прегръдка ще намеря силата да продължа. Живееш във мене, моя страна, България! Ти в мене, аз в тебе, моя страна – България!“  Това е само малка част от посланието в музикалната скъпоценност сътворена от екипа на неповторимата певица Бояна Карпатова – Москова.

Новата песен „Моя Страна, България“ отново е продуцирана от музикална компания EMG MUSIC,чийто продуцент е Ави Бенед. Той продуцира и клипа към песента „Молитва“ създаден от режисьор и съпруг на певицата Бояна Карпатова – Петър Москов. За приятна изнинада на всички в клипа взема участния неколкократния шампион по бодибилдинг и културизъм Крум Томчев, както и приятели на семейство Москови от родния Гоце Делчев.

Бояна Карпатова е родена е в гр.Гоце Делчев. Завършва Средно-специално образование, в гр.Димитровград, в училище за
искуства с профил “Естрадно пеене”. Малко след завършване на средното си образование, заминава да пее в чужбина: /Мароко и Норвегия- на кораби и на суша/. След около 3 годишно отсъствие от България, се завръща отново в родината си, като целта и е да се развива и да популяризира музиката у нас.
От завръщането си в България, до сега, Бояна е разпозната на родната сцена и най-вече в своя роден край като” момичето с ангелският глас”. През 2018г. решава да продължи своето музикално израстване и записва своето Висше образование, в класа на Орлин Горанов, със специалност “Изпълнителско Изкуство Pop&Jazz пеене”. Бояна е майка на едно дете, съпругът й е виден хореограф и дългогодишен танцьор, на български народни танци- Петър Москов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене