Кметът Илко Стоянов се срещна с областния управител на Благоевград Николай Шушков и с новоизбрания председател на Окръжен съд – Благоевград Петър Узунов

Кметът Илко Стоянов проведе работни срещи с новоназначения областен управител на област с административен център Благоевград Николай Шушков и новоизбрания председател на Окръжен съд Петър Узунов.

Сред акцентите по време на разговорите с областния управител бяха работното взаимодействие между двете институции. Бяха обсъдени и административни насоки, свързани с по-ефективната съвместна работа, както и актуални теми, касаещи състоянието и развитието на региона.

Непосредствено след срещата с областния управител, кметът прие в кабинета си новоизбрания председател на Окръжен съд – Благоевград Петър Узунов. Двамата разискваха въпроси, относно бъдещото ползотворно сътрудничество между Община и Съд и съвместни действия, гарантиращи правата и интересите на гражданите. Освен това бе поставен акцент и върху облагородяване на зелените площи, подобряването на общата инфраструктура и осветлението в района на Окръжен съд – Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене