Ей, Бухлев, в областта има още няколко болници! Благодарение на много труд, спечелени проекти и умел мениджмънт има общински болници без дългове, на печалба, с нова завидна техника и специалисти.

Скандално! Директорът на болницата в Благоевград самопризна разкритията на Топ Преса!

И най-сетне чаканите самопризнания са факт. Една истина излязла на бял свят в Топ Преса преди години но легитимирана и утвърдена, чрез отчаяността и безсилието на един ръководител. Вече има ли някой да се съмнява, че под ръководството на доктор Огнян Митев – Бухлев благоевградската болница е доведена до фалит? Човека ви го казва едно към едно- болницата рухва. И сега вместо този посредствен управленец да бъде изметен, да му бъде поискана отговорност за некадърността и посредствеността, се опитва да се внуши на обществеността, че друг е виновен, държава, министър, Ковид, Путин, Украйна…
Ей, Бухлев, в областта има още няколко болници! Благодарение на много труд, спечелени проекти и умел мениджмънт има общински болници без дългове, на печалба, с нова завидна техника и специалисти. Местни болници показаха завидни резултати в борбата си с Ковид, доказани с нисък процент смъртност и огромен брой върнати от оня свят. Рева ти е жалък, безподобен… Какво сега? СМС – и ли да ти пращаме, дарения да събираме… Как така доктори в Благоевград идват с джипове на работа, секретарката на Митев- Бухлев кара кола за 20 000 лева а болницата е пред фалит? Едно интервю в замиращия вестник с 480 броя тираж, малко сълзливи думи и оправдания и с годините некадърно управление трябва да бъде забравено ли? Не. Самопризнанията на Митев – Бухлев трябва да бъдат ползвани от институциите и той да бъде свален и съден. Друго решение няма! В името на пострадалите, страдащите и починалите от това некадърно управление, доказано с тези думи пред “Струма”!
Може да бъде изображение с 1 човек, седящ и текстово съобщение

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене