След 4 години любов „Мастър шеф” звездата от Хаджидимово Елена Петрелийска получи годежен пръстен на романтична вечеря в Мелник

Елена Петрелийска, звездата от първия сезон на кулинарното шоу Master Chef, получи годежен пръстен от приятеля си Николай Красимиров. Елена е дъщеря на собствениците на хотел в Огняново Катя и Александър Петрелийски. Те са от Хаджидимово. Елена е родена и живее в София, но помага в бизнеса на родителите си.

„С Ники всъщност имахме две запознанства“, сподели Елена пред LadyZone.bg. Малко след края на Master Chef тя е на кулинарно събитие и решава да си ходи, когато нейна приятелка я запознава с един от готвачите на вечерта.

„Казах му, че искам да се видя с едни познати, след което ще се върна, но си тръгнах. Няколко години по-късно ме поканиха за ководещ на кулинарно предаване и се оказа, че другият водещ е Ники. Запознахме се отново, а след време коментирахме, че и двамата сме се сетили кой кой е, но гузно премълчахме първото запознанство“, разказва Ели.

С Ники са двойка от 4 години, като той е човекът, който помни важните дати в техния романс. По повод годишнината им Николай кани Ели на вечеря в Мелник и там я изненадва с годежния пръстен, който е купен от Дъблин преди цели 7 месеца! Впечатляващо търпение, което показва колко много е държал той да направи предложението точно на годишнината. Вечерята е в Мелник, защото през цялото лято двамата работят в семейния хотел в близкото село Огняново. През останалите сезони Ники е консултант на други ресторанти, като наема персонал и ги обучава. Всеки уикенд двамата са в Огняново, за да помагат в хотела, така че често са на път.

Двойката планира да сключи брак в София през пролетта на 2023 г., а няколко месеца по-късно да има второ парти „само за младите“ на гръцкия остров Миконос.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене