ХОРОСКОП ЗА 4 АВГУСТ

ОВЕН

Днес за Овните изглежда първостепенно значение има любовта. Налице са увлечения и желание за флирт. Някои от вас ще отдадат предпочитанията си към стара любов.

ТЕЛЕЦ

Телците са настроени скептично в четвъртък, но между вас има и такива, които очакват нещо важно да се случи. В професионален аспект денят е много успешен, но не са изключени караници и разправии с влиятелни хора. Избягвайте скандалите, защото можете да скъсате важна за вас връзка с пагубни последици.

БЛИЗНАЦИ

За вас четвъртък е ден за постижения. Ще се наложи да бъдете по-действени от друг път и зорко да преценявате обстановката около вас. Това се налага, защото е възможно да пропуснете шанс за спечелване на пари.

РАК

В четвъртък Раците са настроени сантиментално, а спомените им влияят дезорганизиращо. Може би повод за това е и среща със стар приятел, но денят не е за изпускане и ви дава професионален шанс, където ще изкачите стъпало в йерархията. За едни той е на работното място, а за други има отношение към деловите контакти.

ЛЪВ

Лъвовете планират амбициозно дейността си, но вероятността да осъществят намеренията си е почти незначителна. Онези, които успеят да го сторят, сигурно няма да бъдат доволни от резултатите. Също така днес се очертават проблеми във взаимоотношенията на семейните от знака.

ДЕВА

Четвъртък е един от добрите дни за Девите. С успех можете да разрешите финансови въпроси и дори да се надявате на подкрепа от хора, които могат да окажат влияние по този проблем. Въпреки активността ви няма да сте в състояние да се справите с всичко, което сте планирали за деня, но по-важно е да запазите позициите си.

ВЕЗНИ

Днес у мнозина от Везни надделява агресията и негодуванието. Те са по-ярко изразени в контактите ви, което е добре да избягвате. Професионалният ден е доста добър и печеливш за повечето от вас, при това не изисква и усилия. За други обаче не е така сигурна паричната печалба поради невъзможност да преценят обстоятелствата.

СКОРПИОН

Напрегнати и нервни са повечето от Скорпион в четвъртък. Този факт има отношение най-вече към вашите финанси или работа, която е свързана с обещанието за плащане веднага. Има известна вероятност това да не се осъществи и да се запали гневът ви. Но в крайна сметка няма да останете измамени. Владейте се!

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са склонни да проявят известно пренебрегване на важните изисквания за деня и да си намерят по-приятни занимания от професионалните ангажименти. Ще направите лошо впечатление на служебните си ръководители. Всички възможности са във ваши ръце. Добре е да изберете доказването си като професионалисти, чак тогава ще бъдете оценени.

КОЗИРОГ

Четвъртък е блестящ професионален ден за Козирозите. В този стил ще се развиват и делата на бизнесмените, а в качествата ви на професионалисти никой никога не се е съмнявал. Днес по-важен факт е този, че можете да постигнете нови финансови придобивки. Това се дължи най-често на личните ви усилия, донякъде и на приятелско подадено рамо.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите имат много добър ден. Известни неприятности ви очакват на работното място, но ще спечелите, ако не отреагирате остро на ситуация, която няма да ви хареса. Днес повечето от вас имат шанс за парични печалби. В деловите контакти предна тема са финансите. Личните ви срещи са предимно от интимен характер, но се впускайте в поредната авантюра. Вредите си!

РИБИ

Денят е твърде благоприятен за Рибите. Но това се отнася повече към извън служебните ангажименти, където мнозина ще имат много добри възможности за придобивки. Работният ден не е толкова труден, колкото невъзможен за изпълняване на дела, които са важни. Пречките за осъществяването им са обективни. Днес активността ви е завидна и ще успеете във всичко.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене