Хороскоп за 1 юли

ОВЕН

В четвъртък състоянието ви зависи от много фактори – обективни и субективни. От една страна, се стремите към нов начин на живот по съвсем нормален начин, от друга – нещо ви подтиква към лъжи, измами, задкулисни действия. Сега може да очаквате положителна професионална промяна и благоприятна развръзка в дома.

ТЕЛЕЦ

Финансовата нужда при мнозина от Телец днес е крещяща, но възможностите за решаването й са минимални. Бизнесмените да бъдат особено внимателни и, ако им е възможно, да търсят съдействието на хора от бранша. Професионални трудности днес не се очертават.

БЛИЗНАЦИ

При вас неприятностите в четвъртък са свързани с обществените контакти. За бизнесмените това означава грижи с партньори. В работата, ако не сте стриктни и изпълнителни, ще последват обвинения от хора, които само това чакат. Спокойствие може да намерите само в дома, където хармонията в момента се засилва.

РАК

От доста време Раците очакват нещата им да потръгнат и мнозина губят вече търпение. Това води до непостоянство и нежелание да действате по въпроси, които са от особена важност за вас. Някои ще имат професионални проблеми с колеги.

ЛЪВ

Тежък е четвъртък и за Лъвовете, усещате затруднения и ви липсва желание за каквото и да е. Трудности ще ви преследват в службата, при разговори с партньори и влиятелни хора и у вас ще се надигнат противоречия. Необходимо е да се преборите със себе си. Податливи сте на грешки, следете поведението си.

ДЕВА

Успешен е днешният ден за Дева, причините са в заобикалящата ви среда, а и у самите вас. Ще имате подкрепата на колеги при реализацията на плановете ви за деня. Известни промени ще настъпят във финансовото състояние на мнозина. Действайте смело, каквито и пречки да се явят, в крайна сметка ще ги преодолеете. Само не се отказвайте.

ВЕЗНИ

Имате добри перспективи, но напоследък често проявявате малодушие. Положително ще се развият финансовите ви дела, ще имате и придобивки, ако сте постоянни. Не се съобразявайте с изисквания на хора, които ви протежират, разчитайте на интуитивните си усещания. Не е изключено да ви предложат нещо изгодно в работата.

СКОРПИОН

Днес някой ще погъделичка самочувствието ви, което ще предизвика доброто ви настроение. Някои не са доволни от развитието си на работното място. Можете да погледнете оптимистично на това – никой не може да ви отнеме постиженията. Освен това може да разчитате на влиятелната подкрепа на мъж сред приятелите или роднините си.

СТРЕЛЕЦ

В четвъртък сте притиснати от проблеми и ви се очертава тежък ден. Не сте доволни от професионалното си развитие, мнозина са склонни към самоизолация и умишлено дистанциране от колегите си. Очакванията ви са по-големи от реалните шансове. На някои им предстои гостуване или честване, свързано с началници и колеги, което ще се окаже твърде полезно, за да обсъдите проблемите си.

КОЗИРОГ

Днес е тежък ден, не съдете околните и не прекалявайте със съветите си. Променливите условия около вас ще засегнат професионалната изява и финансовия ви статут. Въпреки лошите ви предчувствия това няма да е във ваш ущърб и скоро ще усетите благоприятните перспективи. На работното място разчитайте на жена – ваша приятелка или съмишленица.

ВОДОЛЕЙ

Промените са валидни и за Водолей, заради което едва ли ще се чувствате комфортно. Но денят за вас съвсем не е лош. Имате добри финансови перспективи или успешен бизнес. Самоконтролът не е излишен за бизнесмените в контактите и действията им с партньори. Четвъртък не е подходящ за срещи с роднини и приятели поради много въпроси, които стоят без отговор.

РИБИ

Хубав ден за Рибите, действени сте, с настроение и самочувствие ще използвате организаторските си умения, за да решите проблемите си именно днес. Имате много добър шанс, но не се нагърбвайте с всичко наведнъж. Загърбете сега финансите и обърнете повече внимание на другите си възможности, като се пазите от грешки или недоразумения.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене