Хороскоп за 19 октомври

зодии

ОВЕН
Спън­ки­те ще бъ­дат го­ле­ми за Ов­ни­те поч­ти през це­лия ден. Съв­сем нез­на­чи­тел­на е ве­ро­я­т­ност­та да пос­тиг­не­те же­ла­но­то от вас, но не се от­каз­вай­те от по-на­та­тъш­на бор­ба. С те­че­ние на вре­ме­то проб­ле­ми­те ще бъ­дат раз­ре­ше­ни и изис­к­ват ме­то­дич­на ра­бо­та. Ня­ма да има нап­ре­дък в раз­ре­ша­ва­не­то на спор око­ло рес­ти­ту­и­ран имот.

ТЕЛЕЦ
Неделя се явя­ва неп­ри­я­т­на за някои от вас. Проб­ле­ми­те на мно­зи­на са свър­за­ни с кон­к­рет­ни за­дъл­же­ния и ня­ма да получите помощта, на която се надявате. Сла­бо се очер­та­ват из­вес­т­ни въз­мож­нос­ти за справяне, но на повечето от Те­лец делата се на­ми­рат във временен пе­ри­од на зас­той.

БЛИЗНАЦИ
В неделя ва­ше­то чес­то­лю­бие е сил­но из­ра­зе­но и ще съз­да­де гри­жи на ня­кои пред­с­та­ви­те­ли от зна­ка. Се­га са зас­т­ра­ше­ни дип­ло­ма­тич­ни­те ви спо­соб­нос­ти и не е най-доб­ро­то вре­ме за про­веж­да­не на пре­го­во­ри или друг вид ан­га­жи­мен­ти. Не­о­б­хо­ди­мо е да прис­тъ­пи­те към тях с по­ве­че дал­но­вид­ност и гъв­ка­вост, за да успеете.

РАК
Го­ля­ма част от Рак са сил­но обез­по­ко­е­ни във връз­ка с биз­не­са или про­фе­си­я­та и при­чи­ни­те са ос­но­ва­тел­ни. При дру­ги от вас ста­ва въп­рос за нерешен проблем и лич­на­та ви по­зи­ция е нес­та­бил­на. Мис­ле­те ло­гич­но вър­ху проб­ле­ми­те и не при­бър­з­вай­те със зак­лю­че­ни­я­та. Ще бъ­де­те под­к­ре­пе­ни и под­по­мог­на­ти от род­ни­ни или при­я­те­ли.

ЛЪВ
Неделя е не­у­дов­лет­во­ри­тел­на в мно­го от ре­ше­ни­я­та и де­ла­та на мно­зи­на ще се раз­ви­ват по не­же­ла­те­лен на­чин. Не­у­с­пеш­ни ще бъ­дат кон­так­тите ви, а ня­кои ще се сблъс­кат с труд­нос­ти, които ще преодолеят само ако отстъпят от позициите си. Не­ща­та пос­те­пен­но ще бъ­дат ре­ше­ни и след на­ме­са­та на при­я­те­ли.

ДЕВА
Де­ви­те са пре­и­з­пъл­не­ни с мис­лов­на енер­гия и трес­ка­во тър­сят из­ход от неп­ри­я­т­нос­ти­те и проб­ле­ми­те, ко­и­то ги об­к­ръ­жа­ват от всич­ки стра­ни. Пла­но­ве­те и про­е­к­ти­те, ко­и­то пра­ви­те, лес­но мо­гат да про­пад­нат. Дру­ги дейс­т­ват пре­ка­ле­но са­мо­на­де­я­но и дос­ти­гат до съ­щия ре­зул­тат. Не зацикляйте върху проб­ле­ми­те си, а се стегнете и ги разрешете.

ВЕЗНИ
Днес тряб­ва да бъ­де­те най-вни­ма­тел­ни към здра­вос­лов­но­то си със­то­я­ние. Се­га то е дос­та крех­ко и тряб­ва да се пог­ри­жи­те за не­го. Неделята ак­ти­ви­зи­ра мно­зи­на от вас в тър­се­не на но­ви ре­ше­ния или кон­к­рет­ни дейс­т­вия от­нос­но ан­га­жи­мен­ти, които са поели неотдавна. За­си­ле­но е и твор­чес­ко­то на­ча­ло.

СКОРПИОН
Въз­мож­нос­ти­те на Скор­пи­о­ни­те са доб­ри, но то­ва на прак­ти­ка е поч­ти без зна­че­ние и стои да­ле­че от ис­тин­с­ки­те ре­а­ли­за­ции. Мно­зи­на ще пре­ка­рат де­ня в об­с­та­нов­ка на обър­ка­ност, раз­ми­на­ва­не на сре­щи и не­о­съ­щес­т­ве­ни про­е­к­ти. В неделя не би­ва да раз­чи­та­те на къс­мета си за ан­га­жи­мен­ти в сфе­ра­та на фи­нан­си­те.

СТРЕЛЕЦ
При Стрел­ци­те има мно­го проб­ле­ми за ре­ша­ва­не и поч­ти всич­ки са не­о­т­лож­ни. Ве­ро­я­т­ност­та да пос­тиг­не­те за­до­во­ли­тел­ни ре­зул­та­ти не е го­ля­ма. Все пак дейс­т­ви­я­та ви ня­ма да бъ­дат съв­сем ли­ше­ни от положителен нап­ре­дък. Тряб­ва да бъ­де­те мно­го вни­ма­тел­ни към пред­ло­же­ния за бър­зо и лес­но спра­вя­не с проб­ле­ми.

КОЗИРОГ
Очертава се хубава неделя за Ко­зи­рог, въпреки че има нещо, което ви тормози. Проб­ле­мът не е малъ­к, но въз­мож­нос­ти­те за дейс­т­вия днес са големи. Мно­зи­на от вас до­пус­кат ед­ни и съ­щи греш­ки в пе­ри­о­дич­на пос­ле­до­ва­тел­ност. Днес мно­зи­на от вас мо­гат да ста­нат лес­на жер­т­ва на из­ма­ма.

ВОДОЛЕЙ
Неп­ро­дук­ти­вен ден е неделя за Во­до­ле­и­те, из­пъл­нен с неп­ри­я­т­нос­ти и обър­ка­ни си­ту­а­ции. От ед­на стра­на, ня­ма ви­ди­ми пре­пят­с­т­вия за де­ло­ви или лич­ни ре­а­ли­за­ции, но от дру­га – не­ща­та прос­то не вър­вят. По раз­лич­ни при­чи­ни се оказ­ва не­въз­мож­но осъ­щес­т­вя­ва­не­то на зап­ла­ну­ва­ни­те кон­так­ти. Са­ми­те вие мо­же да про­пус­не­те сре­ща.

РИБИ
Днес Ри­би­те мо­гат да се на­дя­ват на по­мощ от стра­на на близ­ки хо­ра. Въп­ро­си­те, ко­и­то тряб­ва да ре­ша­ва­те, при по­ве­че­то от вас са свър­за­ни с по­ве­че вре­ме за дос­ти­га­не до окон­ча­тел­ни ре­зул­та­ти. За ня­кои де­нят е ус­пе­шен за за­поч­ва­не на но­ва ра­бо­та. Фи­нан­со­ви­ят проб­лем при вас е ос­тър, но днес не мо­же­те да пос­тиг­не­те при­до­бив­ки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене