Футболен турнир с кауза в подкрепа на млад мъж от Симитли

Благотворителен футболен турнир ще се проведе утре в подкрепа на Венци Венциславов. Той се организира от Община Симитли. Всеки, който иска да участва, може да се запише в Спортен комплекс „Симитли“. Ще се постави кутия за дарения, в която всеки може да помогне за лечението на младия мъж. Събраните средства ще се дадат за благородната кауза. „Нека се обединим! Нека подадем ръка на нашия съгражданин, който има нужда от всички нас! Нека покажем за пореден път, че в Община Симитли сме задружни! Нека дадем надежда на Венци да проходи отново”, призоваха организаторите на турнира.

В подкрепа на Венци Венциславов е разкрита и дарителска сметка:

IBAN: BG32IORT80487094851000

BIC: IORTBGSF

Титуляр: Венци Благоев Венциславов

През месец април 2020 година Венци претърпява тежка катастрофа с мотор, в следствие на която гръбначният му стълб е счупен. Следват множество рехабилитации в различни клиники, но приложеното лечение не дава необходимия резултат.

Венци все пак получава надежда от турска клиника, която му предлага лечение чрез 2 вливки на стволови клетки за 15 дена с пълна упойка + 5 сеанса физиотерапия и 5 сеанса озонотерапия през този период.

След всяка вливка се осъществява 1 вечер престой в болница. Пакетна цена за всяка една вливка – 11 000 евро. Общо за двете вкливки са необходими 22 000 хил. евро.

След лечението в турската клиника Венци ще се нуждае от допълнителни средства и за рехабилитация.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене