Държавата е изпълнила на 100% финасовите задължения към община Гоце Делчев за 2021 г.

Държавата е изпълнила всичките си задължения за 2021г. към община Гоце Делчев като е субсидирала всичките предвидени за годината държавни и местни дейности. Това стана ясно днес на публичният отчет за изпълнение на бюджета на общината за миналата година.
Общинската управа, в лицето на кмета Владимир Москов и всички ресорни финансови експерти направиха отчет по финансовите приходи и разходи на общината за миналата година като подчертаха приоритетите за разходване на средствата за обекти съобразени с обществената им значимост.

Кмета Владимир Москов съобщи и добрата новина, че е одобрено и финансирането на проект за изграждане на отклонение на пътната отсечка край село Копривлен или както неврокопчани го наричат „драмския път“ който ще отклонява трафика през местността „Текето“ – улица „Драма“ – с. Попови Ливади което значително ще облекчи движението в Гоце Делчев. Кмета Москов обясни съображенията поради което към този момент все още не започват деиностите по реализирането на този проект. Пълният текст на публичния отчет за изпълнение на бюджета за 2021 г. на община Гоце Делчев, интересуващите се граждани могат да намерят на официалния сайт на общината: www.gotsedelchev.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене