МЕГА СКАНДАЛ! “ДА България” Благоевград се разпадна! Унизиха и обидиха Христо Иванов!

Общинското ръководство на „Да, Балгария“ започна да се цепи.

С голямо закъснение оставка е подал един от лидерите в Благоевград, няколко пъти кандидат за депутат – Владимир Миленков, известен като Ботев. За това съобщи публично неговият съмишленик Владислав Христов.

„Владимир Миленков си подаде оставка като председател на Пародия наречена „Местна организация на ДА България“. Организация която по никакъв начин не беше подкрепена от Централното ръководство. Точно обратното, оставена на интриги, кражби и анархия“, коментира Христов.

„За цялата година на изборите през 2021 донесе над 3500 гласа от които 2500 префернциални, но не беше споменат дори и на Националната Конференция на „ДА България“ на 29.01 2022. Г-н Христо Иванов, който ние многократно молехме да дойде и да разясним текущите проблеми, отговаряше „Какво трябва да правя в Благоевград“, обясни Владислав Христов.

„На предизборните кампании този туфлек дойде само 1 път за изборите на 14.11.2021 и то за 1 час. Тези малки душици не разбират че те си постлаха гроба като Партия, Коалиция и Имена“, гневи се демократът от Благоевград.

Припомняме Владимир Миленков-Ботев бе един от основните двигатели на ДБ в Благоевград, заедно със замразилия партийно членство за неопределено време Калоян Ханджийски. Техни последователи коментираха след последната кампания за НС, че от централата не са получили пари, а Ботев почти сам е спонсорирал партията. Оказало се, че дни преди вота за 47 парламент от касата на партийния щаб е изчезнала немалка парична сума. Кой е крадецът официално не казват, но в Благоевград вече е публична тайна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене