Асим Адемов: Има надежда, защото ще има избори

Евродепутатът Асим Адемов от с.Дъбница коментира актуалната политическа обстановка в личния си профил във фейсбук. Ето какво сподели той с приятелите и симпатизантите си в мрежата:

Днес е един хубав ден за българската демокрация, както обича да казва моят колега и приятел Александър Йорданов.

БСП връща мандата, Кирил Петков дава прощално парти в МС. Изобщо купонът е пълен и въздухът е изпълнен с надежди след очаквания провал на Промяната.
Отива си най-некомпетентния, най-лъжливия, най-некадърния премиер на най- „А“ – аматьорския отбор, изпаднал безславно и скоропостижно, подобаващо!
„Лошият“ модел на ГЕРБ/Борисов издържа 12 години, а „добрият“ модел на Промяната само 7 месеца! Толкова им бяха нефелните усилия, че нито можаха да разграждат, нито можаха да изграждат!

Имаха подкрепата на най-големите медии в лицето на бтв, Нова тв, БНТ, БНР, Дарик, премиерът се хвалеше и с подкрепата на папата, на Джо Байдън и куп още световни лидери…и катастрофираха за има няма 7 месеца! Колко бездарен и некадърен трябва да си, за да се сгромолясаш толкова скоропостижно при такава подкрепа?
Отиват си поредните лъжци и измамници, има надежда, защото ще има избори и ние, опонентите на Провалената Промяна, ще изпратим тази Промяна в историята и ще върнем България в правия път!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене