АУДИО ЗАПИС: Инж. Ангел Тунчев от ГЕРБ Гоце Делчев за строеж на джамия в града: Имат право да си я направят!

Попова като част от кометарния екип на Топ Преса!

 

Скъпи приятели и читатели на Топ Преса. Вчера в публичното пространство в това число и на нашата платформа, се появи едно писмо до медиите от общинския сектетера на ПП ГЕРБ в град Гоце Делчев инж. Ангел Тунчев. В него политикът, който е и общински съветник в местният ОБС твърди, че “ последните седмици се повдигна отново така наболялата тема за строеж на мюсюлмански религиозен храм в града. Предложението бе внесено в комисията по УТ и екология, на която съм председател, в ОбС и в още две комисии. До гласуване на  точката не се стигна, а се предложи да отпадне от дневния ред на ОС, поради внесени изменения  в последните минути и разминаване с преди това разгледаните и предложени показатели за съоветния имот. Това се оказа и поводът да зачестят преките и индиректни заплахи, нападки към членовете на групата на ПП ГЕРБ в общинския съвет. Започнаха опити да се оказва абсурден натиск върху членове на общинския съвет, поради отношението на местната структура на ПП ГЕРБ по казуса. Като казвам натиск – имам предвид, злоупотреба със служебно положение от длъжностно лице, включително върху мен и професията ми.“ Топ Преса беше единствената медия, което се осъмни в достоверността на тези твърдения, не за друго а защото разполага с доказателства за точно обратното.

Кога Тунчев лъже, в записа или в писмото си до медиите?

Скъпи приятели на Топ Преса, след като изразихме несъгласите с позицията на Тунчев, в социалната мрежа фейсбук, се появиха коментари от Тунчев и неговата съпруга Кристина Попова, бивш член на екипа на Топ Преса, бивш лидер на ВМРО в града и бивша половинка на наш приятел и колега. Двамата абсолютно тенденциозно и нагло, се опитват да внушат пред приятелите си във фейсбук, че са обект на „платена“ атака от „наши спонсори“. Че са им искани пари“ „такси“ и пр. Искат да прикрият лъжата с лъжа. Това е истината, скъпи приятели. Ние не сме светци, нито най – праведните но в случая, тези двамата съпрузи, влюбени гълъбчета, единия от които яде от хлаба на медията ни, а другият я ползваше за трибуна 11 години, отведнъж се сетиха на ни определят стил Карбовски „Пор Преса“ и да ни обвният в „рекет“, падайки на нивото на „лечителите“ от Крибул.

Всеки има право да ни нарича както си поиска. Нас честно казано ни дреме. Както е казано в медийния бизнес, всичко което прави трафик и рейтинг е добре дошло. Но тук ни подразни наглостта и йезуитщината на „рекетирания“ Тунчев. За това за да докажем, че ние не лъжем, днес ще пуснем запис на разговор между наш редактор и Тунчев. В него ще стане ясно едно – не само, че не е правил съпротива за строеж на джамия в Гоце Делчев, инж. Тунчев е консултирал мюфтията и настоятелството му, как да я направи най – лесно. В прав текст заявава че „имат право да си направят“ джамията… Разговор който доказва, че вчерашните думи в писмото на Тунчев са една долна манипулация и лъжа. Лъжа скалъпена от жена му, щото не вярваме Ангел да е способен на такова нещо. Чуйте записа уважаеми чиатели и зрители и сами ще прецените, кой казва истината. Чуйте думите на един „рекетиран“ човек, казани за Топ Преса в началото на месеца.

П. С. – Преди 13  години медията ни застана до Тунчев и ГЕРБ – Гоце Делчев срещу строежа на джамия в града. Оказа се, че това не е било кауза за обществото, а борба, фирми близки до ГЕРБ – Гоце Делчев да изпълняват сроителните дейностти за изграждане на спортни съоражения в общини на ДПС. Днес номера им при нас няма да мине! Това им е проблема. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене