Вечерен коментар! Башев не е за подценяване!

Този път Ахмед Башев не е за подценяване. Местните избори идната година са последният влак за връщането му във властта. За това бившият кмет и депутат от община Гърмен играе сериозно от сега. Топ Преса наблюдава доста интересен процес, в който директорът на училището в село Огняново от сега, година и няколко месеца преди местния вот е започнал акция по граденето на разрушени мостове.
В Гърмен ситуацията е малко извратена в политически план. Ясно е че всички са с или от партия ДПС в това число и ГЕРБ което лъсна ярко при избора на нов шеф на ОБС.
Но това не е единство а по скоро движение в един коловоз на много политически – бизнес групи. Всяка една от тези групи иска да разширява влияние, да управлява задкулисно, да печели дивиденти…

Този път Ахмед е задгърбил егото!

  1. Башев познава този процес и вече се опитва да се адаптира към новата обстановка. Събира се с едни плюе другите и обратно. Снишен е и обещава сътрудничество. Странното е че никой не му отказва диалог. Тайният контакт с Башев се превръща в мода. А в Гърмен вождовете са много и искат да са в модата. Те си мислят че го въртят но в ефин момент ще се окаже, че той ги върти. За това Башев този път изобщо не е за подценяване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене