ИТН врътки! Коцелова депутат? Василева посланик?

Депутатката от „Има такъв народ“ в Благоевград Виктория Василева днес подава молба за напускане на 47-ото НС, така както заяви миналата седмица. Във Фейсбук Василева написа пост, който да послужи като обяснение за действията и.

Вече се говори, че тя ще замине като посланик в Алжир, дали е вярно ще проследим. Ето как Василева се сбогува с парламента и избирателите си:  „Животът често ни изправя пред избори! Правилни или не, времето е най-точният съдник. Вчера взех едно от най-трудните решения в живота си. Мой личен дълбоко осмислен и не лесен избор.

Напускам парламента! Обявявам го официално, за да спрат упражненията и интерпретациите. Това е моят личен избор и той не подлежи на обсъждане и търсене на конспиративни теории. Като отговорен човек ще изпълня ангажимента си към „Има такъв народ“ и ще довърша това, което сме започнали, защото смятам, че така е правилно! Годините лоялност към този екип заслужават това. Чувствам се изчерпана и уморена! Твърди зрялата жена, но Топ Преса припомня че първи оповестихме че тази лелка ще напусне ИТН видимо продала се за пост. Припомняме също така, че първите дни на ИТН във властта Василева използва да нареди мъжа си в спортното министерство на тлъста заплата. Запознати говорят че именно разкритията на Топ Преса карат лелката да бяга. Вече на малко кой да гласува за нея.

Аз съм обикновен човек, преди да съм народен представител или главен секретар на партия. Съжалявам, ако разочаровам очакванията ви. Много събития, които се случиха, генерално се разминават с представите ми за политика и човешки отношения. Нищо лично! Решението е трудно, но избирам самоуважението сиБлагодаря за доверието! “,! “, написа Василева, която до момента се смяташе за един от най-верните хора на Слави Трифонов. Мястото и в народното събрание ,ако има такова ,трябва да заеме Анита Коцелова от Петрич, която в момента е зам.областен управител. Дали Коцелова ще напусне Областна управа ,за да стане депутат е неясно, както и е неясно бъдещето в държавата в момента…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене