Хороскоп за понеделник!

ОВЕН

Уговорете деловите срещи, които се наложи да пропуснете. Положителните промени са възможни, ако анализирате действията си и сте внимателни в думите си. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Имате възможност да завършите бързо новите си задачи, които ще ви донесат успех и признание. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори за обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото до момента, ако искате да си спестите неочаквани проблеми още сутринта. От вас зависи да сте задълбочени и отговорни на работното място. Не бива да сте прибързани и да прекалявате с претенциите си, само защото на пътя ви са се появили трудности, които променят плановете ви. Разправия, предизвикана неволно от вас, мили дами, може да навреди на отношенията. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

БЛИЗНАЦИ

Отдайте се на работа сутринта, а вечерта анализирайте запознанствата си и преценете спокойно новите си познати. Не бързайте да се възхищавате на професионалните им умения, защото може да се окажат само фасада. Избягвайте съмнителни предложения, които обещават лесни приходи. Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения, но и тях преценете с разума си, защото емоцията може да ви заблуди. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото.

РАК

Импулсивността ви днес може да ви подведе, ако не си наложите спокойствие, особено на работното място. Допускате грешки, които са причина за неправилна преценка, заради която рискувате да вземете неправилно решение. Денят обещава материални успехи, но ви съветвам да не уговаряте сключването на финансови сделки. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си, но и ако не сте ги ядосали.

ЛЪВ

Готови сте да разкриете неподозирани заложби въпреки че деня ви е изпълнен със срещи – планирани и неочаквани, които ще отнемат голяма част от времето ви. Успешни са изявите на занимаващите се с изкуство и с научни изследвания. Влиятелни познати ще ви помогнат да изградите стабилната основата на бъдещите си успехи. Промените са във ваша полза. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си.Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

ДЕВА

В състояние сте да вземете решение да смените изцяло работата си, само защото сте се заинатили и искате да мъстите на някого, но не ви съветвам да го правите  в този ден, ако причината е във властващата емоция в този ден, за която не съществуват обективни причини. Ще допуснете грешка. Анализирайте внимателно действията си. Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати.

ВЕЗНИ

Може да ви поканят на делова среща с влиятелни хора, която е добре да приемете. На работното място, ако се налага да отхвърлите задачите си, сте дейни, но и разсеяни. Не ви се занимава с рутинни делови задължения. Въпреки нежеланието ви да работите трябва да се справите с планираното, за да не си създадете трудности през следващите дни. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Дарете романтични мигове на любимите си.

СКОРПИОН

В личните ви отношения се налагат промени. Напрежението на работното ви място може да се засили, заради неприятна новина, която не е необратима, не ви засяга директно, но ви е ядосала. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, което в следващите дни ще ви донесе добра печалба. Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни или малко познати партньори.

СТРЕЛЕЦ

Проявете сдържаност и овладейте властващата чувствителност, защото , защото деня е изпълнен с положителни емоции, но няма да липсват и неприятни моменти, които трудно ще избегнете. Не се противопоставяйте, за да постигнете замисленото. Не се карайте с хората от обкръжението си. Не експериментирайте с нововъведения на работното си място. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Днес сте настроени сте на различна вълна, която не е работна, но въпреки това запазете спокойствие, независимо от трудностите, които ще се изпречат пред вас по пътя към заслужения успех. Очаква ви благоприятно разрешаване на делови въпроси, по които се бяхте отказали да работите, но все пак, с правилните действия ще постигнете целта си. В личният ви живот всичко ще е благополучно, мили дами. Денят позволява встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование.

ВОДОЛЕЙ

Предстоят ви неотложни делови срещи, които не бива да отменяте, защото може да не успеете отново да ги договорите. Не бъдете прекалено доверчиви,  ако веднага започнат да ви омайват с предложение за инвестиция. Няма да е във ваша полза. Препятствията са преодолими благодарение на вашата упоритост и настойчивост. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви.

РИБИ

От сутринта вашите плановете и лични и делови, ако сте на работното място се развиват в неочаквана посока, която може да ви донесе разочарования. Ако сте предпазливи, ще избегнете финансовите загуби. Ако сте на работното си място, ще получите признание. Не налагайте волята си с инат и агресия. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене