Крум Томчев покори нов връх!

Европейски бронзов медалист!Урааа!🏆
Току що слизам от европейската сцена и бързам да ви споделя, пише Крум Томчев – шапионът по културизъм от Гоце Делчев.

Нещата тук протекоха по-различно. Други правила, различно представяне. Но какво от това, щом излизаш да се накефиш на сцената. Бях спокоен и максимално се насладих на състезанието. Категориите ми бяха много на често, което не ми даде време за почивка и всичко се случи, сякаш за един миг.
Участниците бяхме стотици… Моят номер беше 170, а след мен състезанието продължава до вечерта. Конкуренцията много на ниво. Подготвени готини състезатели. С някои от тях дори си станахме приятели.
Съдиите бяха от цяла Европа. А публиката беше огромна. Настроението беше на макс, а това допринася и преповдига настроението и на тези, които сме на сцената.

Съжалявам, че нямаше линк на живо, който да ви изпратя, понеже ви бях обещал. Ала тук нещата са по-строги. Само платени телевизий имат право да излъчват пряко.

Сега събираме багажа зад сцена и изчакваме края на състезанието.
След което е време за празнуване с отбора. Ще изведа моята половинка♥️,на по чаша френско винце. Защото тя е най-добрата на света. Заслужена награда. Но това е друга тема. И за нея ще ви разкажа. Но днес ви оставям, утре ще продължа … 🤩🧨🧨

Поздрави от нас ! 🍀🙏🏻🇧🇬
Благодаря на всички ,за цялата подкрепа ! Благодаря! 🇧🇬🙏🏻🏆💯🍀

Европейско първенство по Натурален Културизъм Франция 2022

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене