Къде да скрием шпионски камери в офиса

Къде да скрием шпионски камери в офиса
Всеки бизнес, за да процъфтява, се нуждае от интелигентни, квалифицирани и отдадени на каузата служители. Компетентността обаче не винаги е правопропорционална на добросъвестността на хората. За да запазите бизнеса си от злонамерени атаки на хора, които смятате за близки, или за да предотвратите кражба в обекта – шпионските камери са най-доброто решение. Кои са най-подходящите места в офиса, в които може да бъде монтирана скрита камера.
Шпионските камери в стенния контакт лесно остават незабелязани
Това са едни от най-разпространените скрити камери, приложими, както за домашна, така и за офис обстановка. Задължително е да са оборудвани с детектор за движение, за да не бъдат заемани с часове ненужни записи. Специалисти препоръчват шпионски камери да се поставят в контакти близо до ъглите, тъй като така се получава около 90% видео покритие. Добре е да има възможност за работа при слабо осветление в помещението.
USB шпионските камери са идеални за всеки офис
Те са чудесно решение за създаване на допълнително ниво на безопасност. Проектирани да изглеждат като стандартно USB устройство, няма причина да се притеснявате, че може да бъдат забелязани. По същество те са цифрови камера с висока разделителна способност, която гарантира, че ще бъде записано всичко, което се случва в нейния обсег – както образ, така и звук. USB шпионските камери може да разполагат с вградена батерия или да бъдат включени директно в USB порта на компютър в офиса, което ще им гарантира по-дълъг живот. Предимство е, че можете да оставите това устройство в режим на готовност, докато сте далеч. В момента, в който засече движение в рамките на своя обхват, то ще се активира и ще запише всяко действие в рамките на видимостта си, като освен това ще запази данните за времето, когато се върнете.
Знаците за вход и изход са отлично място за позициониране на шпионска камера
В повечето офиси, предприятия и публични сгради има знаци за изход, които указват на посетителите как да влязат или да напуснат сградата. Те са отлично място за позициониране на шпионска камера, тъй като може да заснеме крадците на излизане. Макар и да звучи много отговорно, тази скрита камера всъщност е лесна за използване, стига да е поставена на точното място. За да се възползвате истински от нея, ще ви е необходим високоскоростен достъп до интернет. Предимство е, че можете да управлявате тази камера от компютъра си. Тя може да излъчва в реално време или да записва върху SD карта. Този тип скрити камери са оборудвани с функцията за откриване на движение и незабавно предупреждение, което ще ви уведоми незабавно за нежелани нощни посетители.
Охранителна камера с детектор за дим
Всички офис сгради, както и всички обществено сгради са оборудвани с детектор за дим. Мястото е много подходящо за шпионска камера, за да остане тя незабелязана. Детекторът от дим се вписва прекрасно в работната среда и оборудван по специален начин ще ви предпази не само от пожар, но и от крадци и злонамерени действия и планове. Шпионска камера, скрита в детектора за дим, има възможност да покрие голяма площ от вашия офис за мащабно наблюдение.
Това са само някои от подходящите места в офиса, на които може да монтирате шпионска камера. Изборът на най-функционалния модел е индивидуален. Важно е да го направите, за да сте спокойни за вашия бизнес и за сигурността на служителите си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене