Хотелиери и ресторантьори в Банско прогнозират голям успех на предстоящия зимен сезон

79124-HOTELI-BANSKOХотелиери и ресторантъори от Банско са оптимистично настроени за успешен ски сезон тази зима. Очакваните обилни снеговалежи през декември, ще създадат за ски-пистите добра основа за естествен сняг.

В момента се извършват ремонтни дейности по подмяната на ВиК инсталациите в града. Община Банско се ангажира с обещание, че ще приключат в срок и няма да повлияят негативно на туристическия сезон в курортния град.

„През този сезон има предпоставки, които определят бъдещия сезон. Сега се подписват договори с туроператори, правят се резервации. Търсенето на града, на хотелите е завишено, спрямо минали периоди.
Както всяко домакинство, така и в туристическият отдел, всеки хотел през есента се подготвя, като се прави основно почистване и  освежаване на хотелите”, каза Янка Рахова, председател на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Банско.

Още от пролетта хотелиерите и ресторантъорите от Банско регистрират засилен интерес към предлаганите от тях оферти за предстоящия зимен сезон, което оправдава високите им очаквания. 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене