Йордан Йовчев официално открива новоизградената спортна площадка в кв. “Грамада“ в Благоевград

Най-популярният български гимнастик Йордан Йовчев, кметът на Благоевград Илко Стоянов и маркетинг директорът на онлайн бетинг платформата 8888.bg Александър Личев ще открият официално нова стрийт фитнес площадка в Благоевград, която бе завършена през м. май 2022 г.

Тя е ситуирана на ул. „Зеленка“ №19, в непосредствена близост до блок 57 и е изградено от 8888.bg, а дейностите по реализиране са извършени от компанията „СПФ България“.
Церемонията по откриването е предвидена за 14 юни (вторник) от 09:30 часа. Съоръжението е едно от кътчетата в града, където благоевградчани могат да спортуват и да се наслаждават на свободното си време.

С изграждането на спортната площадка една от най-популярните бетинг платформи в България – 8888.bg за пореден път показа своята висока ангажираност към Благоевград и гражданите.
“Благоевград е пълен с хиляди таланти, които сме сигурни, че в бъдеще ще могат да прославят България на едни от най-престижните спортни събития в света. За нас спортът и Благоевград са кауза, затова продължаваме активно да помагаме”, споделя Александър Личев, маркетинг директор на 8888.bg.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене