Корнелия Нинова с извънредни новини: Подкрепяме Кирил Петков и Продължаваме промяната! За нас избори означават още хаос, неизвестност и несигурност. Не можем да допуснем това

Анализирахме разумно създалата се ситуация. В неделя свикваме и национален съвет. За нас най-важно в краткосрочен план е да се приеме актуализацията на бюджета. Политиките ни са включени в тази актуализация – младите семейства, пенсиите, ваучерите за храна, да се овладеят цените, да се подпомогнат земеделските производители, за да гарантираме храната. Благодарим на партньорите – беше прието и предложението за допълнителни средства за транспортни линии в отдалечените места. това каза след спешна сбирка на БСП Корнелия Нинова.

За нас избори сега означават още хаос, липса на НС, неизвестност и несигурност. Не можем да допуснем това да стане, отсече тя.

Категорично подкрепяме политиката, заявена от ПП и Петков на борба с корупцията и с модела ГЕРБ, посочи Нинова.

Подкрепяме кандидатурата на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ, ще обсъдим това и в неделя, отсече тя.

Премиерът Кирил Петков, който по същото време участва в предаване по бТВ, й благодари и я нарече отговорен партньор.

„Правителството беше създадено с ясно споразумение, ние не сме се отклонили от него. Сигурни сме, че ако следваме споразумението, ще имаме стабилност на правителството“, каза Нинова и заяви, че ако хвърлят кърпата и отидат на избори, ще има хаос в страната и няма да има увеличение на доходите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене