Василева не е от традиционалистите - от СДС преминава в партията на Николай Бареков „България без цензура”, а оттам - директно при Слави Трифонов

Тая кака ще предаде Слави?

Слави постъпи достойно! Сега са наред неговите депутати. Оставете Топ Преса да има своите резерви към определени депутати на ИТН в парламента.
Примерът който веднага ни идва на ум е Виктория Василева – доста зрялата водачка на листата от 1 МИР Благоевград спусната без желанието на местните структури. Защо имаме резерви ли? Защото скоро за нея ще говори бившият и лидер Николай Бареков, журналисти от разследващи сайтове и „жертви на нейната коректност“. И всичко само и единствено в Топ Преса. Край на експериментите с власт.

Защото сайтът https://lupa.bg/ твърди, че тази преживяла доста години жена уж е изключително близка до Слави партийка, която вече е депутат и същевременно организационен секретар на ИТН, е била дясната ръка на вездесъщия вече бивш депутат от Движението за права и свободи Христо Бисеров от времето му в Съюза на демократичните сили. Тогава Виктория е била шефка на младежкото СДС.

Василева не е от традиционалистите – от СДС преминава в партията на Николай Бареков „България без цензура”, а оттам – директно при Слави Трифонов като организационен секретар. Междувременно, обаче, години наред е ръководител на администрацията в „Шоуто на Слави”.

Слави твърди, че всичко е въпрос на морал. Но къде е морала на Вактория Василева, господин Трифонов? Водим се от биографията и. Къде е? За това допускаме, че тя ще е една от първите, които ще предадет Слави. Дали ще се окажем прави?!

П.С. – ПИШЕМ Я „КАКА“ ЩОТО МАКАР И НА НЕЙНИТЕ ГОДИНИ ДА ИМА БАБИ, ТЯ НЕ СЕ ЧУВСТВАЛА БАБА И СЕ ОБИЖДА! 

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора и на закрито

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене