Заснети са кадри почти от целият балкарски полустров, като акцентът от България ще бъде на неврокопския край. 

Ексклузивно! Екип на Дуа Липа хареса неврокопския ЧЕЧ за заснемането на клип!

Напълно възможно е скоро време неврокопският край да се появи в цялата си прелест в новата продукция на великобританската млада но много надеждна и известна певица Дуа Липа. Топ Преса засече проучвателен екип на продуцентската компания „Вирджиния Рекърдс“ – България за се настанява в елитен хотел в района на Гоце Делчев. След кратко но щателно проучване установихме, че експертите от водещата продуцентска компания обикалят района за да направят работни кадри на селата из гоцеделчевско. Основен таргет са населените места в мсюлманско население. Правени са кадри на доста мюсюлмански храмове. Концепцията на новият хит на английската певица с корени от Косово, тя самата се определя като косовска албанка е да пее за единството между хората. Религията не можела да бъде разделител. Апел за толератност.

Кадри от бъдещото видео ще има и от Прищина, от където са корените на певицата, заснети са кадри почти от целият балкарски полустров, като акцентът от България по всяка вероятност ще бъде на неврокопския край.

Дуа Липа е родена на 22 август 1995 г. в ЛондонВеликобритания. Семейството ѝ е от ПрищинаКосово. Майка ѝ e Анеса Липа, а баща ѝ е Дукаджин Липа, който също е музикант. Има брат Джин и сестра Рина.

Като ученичка посещава реномираното училище Sylvia Young Theatre в източен Лондон. Спира обучението си там, когато родителите ѝ се връщат в Косово поради професионални причини, но се връща сама в британската столица на 15-годишна възраст.

В началото работи в клубове и като модел, пробвайки да се репрезентира в интернет и да намира контакти. Тя се свързва с Марлон Рудет, който я насърчава, да запише демо сингли, които от 2012 насам се качват в Саундклауд.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене