С ПРАЗНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ДГ „ЗОРНИЦА“ ОТБЕЛЯЗА 60 ГОДИНИ

Кметът Николай Мелемов поздрави с бележитата годишнина детското заведение и изрази благодарността си към учителите, родителите и децата
С празничен спектакъл под мотото „Звездното кралство“, детска градина „Зорница“ отбеляза снощи 60 години от създаването си. Годишнината бе чествана в препълнената зала на РДТ-Смолян , ĸъдeтo тaлaнтливитe мaлчyгaни , пяxa, тaнцyвaxa и зacлyжиxa бypнитe aплoдиcмeнти нa пyблиĸaтa.

Директорката на детската градина Дора Кименова поздрави колектива, родителите и децата. „Цели 60 години, ДГ „Зорница“ се развива и утвърждава с неповторим облик, собствен стил и е притегателен център за деца и родители. 60 години ние даряваме децата с любов и внимание, стимулираме тяхната любознателност, активност, съхраняваме детските мечти, учим ги да бъдат добри и възпитаваме отговорност и добродетели. 60 години пазим традиции и ценности, последователи сме на новостите в системата на образованието и възпитанието.
Гордеем, се че в ДГ „Зорница” растат здрави, любознателни, толерантни и щастливи деца, в чиито сърца е посята и отгледана доброта. Децата са нашата надежда, любов , „нашето утре”. Нека техните дни бъдат изпълнени с цветовете на дъгата. Нека не свършват вълшебствата на детството“, посочи в тържественото си слово Кименова.

Тя благодари на всички ръководители, учители и служители, които са поставили началото и са очертали успешния път за развитие на ДГ „Зорница“. Кименова изказа благодарност към Община Смолян и кмета Николай Мелемов , че винаги са подкрепяли през всички тези години и продължават да подкрепят и помагат на детската градина.

Кметът Мелемов поздрави с бележитата годишнина „Зорница“ и изрази благодарността си към учителите, родителите и децата.
„Поздравявам Ви най-сърдечно по повод 60- годишнината. От годината на създаването на детската градина и до днес, всички ваши възпитаници са запазили в себе си красотата на слънчевото детство, изпълнено с игри, приказки и музика.
Всеки учител, работил тук е посветил дните си на професионализма и на благородната мисия да отглежда и възпитава децата на гр. Смолян в доброта, родолюбие и творчество. Изразявам дълбокото си уважение към вашата работа, към всеотдайността и грижите, с които помагате на децата да вървят по пътя на своето развитие и израстване.
Жeлaя ви здpaвe, paдocт и cпoлyĸa, щacтливo бъдeщe и мнoгo нacтpoeниe,” каза в словото си Мелемов.

Историята на ДГ „Зорница” не свършва до тук – тя продължава в бъдещето и ще се дописва от следващите поколения деца, учители и служители. Това го доказаха талантливите малчугани, които завладяха сцената на театъра и заслужиха аплодисментите на публиката.
Πpaзниĸът нa „Зорница ” yвaжиxa мнoгo гocти, poдитeли, бивши възпитaници нa дeтcĸoтo зaвeдeниe и гpaждaни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене