ВИКТОР ШИШКОВ С РЕШАВАЩ ГОЛ, ВДИГНА КУПАТА НА ОСТРОВ КРИТ!

Офанзивният футболист Виктор Шишков с основен принос при дебюта на Пирин(Гоце Делчев) в А група, пише история и с третодивизионния гръцки „Епископи“ където играе към момента. От както премина в отбора от островния град Ретимно, който играе в трета гръцка дивизия, Шишков не спира да бележи като в 6 изиграни мача има 6 гола!

Последното попадение на гоцеделчевското острие бе срещу Александропулис във финала на турнира за купата на остров Крит. След равенство в редовното време и продълженията, Виктор донесе победата на Епископи с 5 на 4, след като отбеляза последната дузпа за своя отбор, като отново стана герой на мача и вдигна купата.

Очакванията към българското острие бяха да помогне за оцеляването на Епископите в групата, което щеше му гарантира и продължаване на договора ,което той прави успешно, а Епископите имат 4 победи в последните им 4 мача за първенство.

След успеха преди години с влизането на Пирин в „А“ футболната ни група, Виктор Шишков реализира редица добри трансфери, като изкара един сезон в първото ниво на арменския футбол, след което се завърна в нашата първа лига и защитаваше цветовете на Берое(Стара Загора).

Двадесет и осем годишния централен нападател е с богата визитка и десетки отбелязани голове за всичките му отбори до момента, така че феновете на Епископи са ентусиазирани от привличането му и дори го наричат малкия Бербатов, прякор който той до момента напълно оправдава.

57716917573863_1808253932_n

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене