След развода Петканов стъписа Алекс с признанието, че е… ВИДЕО

Сагата около развода на Алекс и Дани Петканови, от който мина вече месец и половина, вече е финализирана, но това не пречи да се добавят нови и нови щрихи около нея, за изумление дори и на най-верните фенове на доскорошната двойка.

Да, Александра вече не носи фамилията на Лудия репортер, вече е Богданска, за сметка на това пък, той обяви публично, че все още я обича, въпреки положения подпис на бракоразводното.

Петканова с шокиращи признания за Даниел и раздялата им! Тя спира с мъжете и секса

Безумно или не, това се оказва самата истина, за която лично Даниел осветли феновете си в скорошно видео – естествено, показано за първи път в канала му в социалната мрежа.

Петканов заяви, че продължава да обича Александра, но нямало как двамата да не стигнат до развод, защото в един момент той започнал да се чувства притиснат и напрегнат заради това, че тя иска от него да бъде като нея – амбициозен, работлив, социален. „Това не са лоши неща, но ако не ти идват от вътре, не се получава“, категоричен е Петканов, който обаче, както се вижда, добре е усвоил инфлуенсърските подходи от вече бившата си изгора, която също е виден инфлуенсър.

Алекс Петканова се опаричи след раздялата с Даниел! Ето какво си купи СНИМКИ

Лудият репортер признава, че вътрешно се е борил дълго време със себе си, вярвайки, че ще се промени, но нещата не се получили. „Не свързвам щастието с материалните ценности“, казва той и въпреки че не описва Алекс като типичната меркантилна жена, явно не му допада факта, че като работеща жена, тя винаги ще иска да е независима.

А колкото до грижите за малкия Габриел – двамата са се разбрали да си ги поделят – 1 седмица той ще е при майка си, 1 при баща си.

„В мен се заражда желание за живот“, споделя към днешна дата Петканов, който е започнал и да спортува повече./show.blitz.bg

show.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене