Окончателно: Приключиха разпитите с най-близките приятели на Борис и свидетели на трагедията в АУБ, полицията категорична-Самоубийство е!

_thumb (1)Приключиха разпитите с най-близките приятели и свидетели на фаталния полет на студента от АУБ Благоевград Борис К., от което категорно бе доказано, че младото момче се е самоубило със скок от третия етаж на спортния център в общежитията на АУБ. Причина за самоубийството му е тежка депресия, родила още по тежкото внушение за зараза, която го убива. Проверени са твърденията на младото момче във Фейсбук, че имал банална стафилококова инфекция, причинена от секс без презерватив, и се оказало, че инфекцията му е излекувана много отдавна.

Борис, обаче не вярвал на това и задълбочил състоянието си, превръщайки го в абсолютна фикс идея. Заради това внушение той имал проблеми в общуването с момичета и изпитвал панически страх от сексуални контакти. Според психолози, става въпрос за изродена форма на фобия, резултат отново от свръхтревожността му и тежката депресия.Твърденията ,че е паднал заради ниския парапет и разни съмнения около това отпаднаха категорично. Аутопсията установи ,че причина за смъртта му е травма на главата, а Борис е паднал с главата надолу пред масите на първия етаж. Нямал никакъв шанс да оцелее,освен това е скочил със засилка, категоричен, че ще го направи пред очите на всички. „Ей сега ще скоча“, казал той и полетял фатално. Историята на Борис потресе състудентите му. Той бил изключително умен и талантлив, винаги на първа линия, когато трябва да защитава гражданска позиция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене