Конкурс за директори на две детски градини и ЦПЛР се провеждат в Сандански

Днес в община Сандански се провеждат конкурси за избор на директори на две детски градини в – ДГ „Здравец“ и ДГ „Дора Габе“.

За длъжността директор на Детска градина „Дора Габе“ до финален етап на конкурса бяха допуснати  Аделина Павлова и Блага Христова.

За длъжността директор на Детска градина „Здравец“ до финален етап на конкурса бяха допуснати Янка Василева и Блага Христова.

Посочените кандидати трябваше да се явят за решаване на тест на тази сутрин в заседателна зала в сградата на Общинска администрация – Сандански, град Сандански. Интервюто с успешно преминалите писмения изпит ще се проведе също днес.

Конкурс за директор се провежда и за Центъра за подкрепа за личностно развитие – Сандански. Допуснатите кандидати до финалния етап и тук бяха двама  Малина Божкова и Валентин Митрев. Посочените допуснати кандидати трябваше да се явят на Защита на концепция на тема „Управление и развитие на дейността на Център за подкрепа за личностно развитие – Сандански, гр. Сандански през следващите 3 години“ и събеседване на 04 май 2022 г. от 13:30 часа в заседателна зала в сградата на Общинска администрация.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене