Скандално! Запалиха колата на прокурор Васил Чекански в Разлог!

Вандали запалиха колата на прокурор Васил Чекански в Разлог. Личният автомобил на прокурора е горял рано сутринта на 2 май. Полицията е на крак заради вандалското посегателство срещу един от най – признатите прокурори в България.

През 2019 година той бе заместник административен ръководител на Районна прокуратура – Разлог и бе сред отличените в конкурса за магистрати и полицаи “Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж”.

Номинацията на прокурор Васил Чекански бе за показан висок професионализъм при работата му по досъдебно производство за трафик на хора и държане на наркотични вещества, разследването на което е водено под негов пряк контрол акция в Банско по линия на противодействие на разпространение на наркотични вещества и склоняване към проституция бяха задържани пет лица, на три от които бяхаа повдигнати обвинения.

В края на 2015 година със заповед на главния прокурор Сотир Цацаров той бе поощрен и награден със служебна благодарност и грамота за висок професионализъм в прокурорската му работа в областта на административния надзор за законност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене