ЕКШЪН НА СТ. „МУСАЛА“! Треньорът на юношите в Симитли налетя на благоевградски рефер

Треньорът на юношите старша възраст на „Септември“ /Сим/ Велко Георгиев налетя на благоевградския рефер Иван Донев след поражението на отбора си с 3:5 в гостуването на 19-те на орлетата в първенството на зона София. Екшънът се разигра на стадион „Мусала“ в град Рила, където домакинства тимът от областния център. Поведението на бившия наставник на дубъла на елитния „Пирин“ е описано подробно в докладите на длъжностните лица като арогантно, вербалните атаки са били съпътствани от удари по прозореца на съдийската стая и опити да нахлуе в нея, за да се саморазправи с хората на футболната Темида.

В. Георгиев /на преден план/ ще липсва на пейката в следващите 3 мача на симитлийските таланти, след като налетя срещу рефера Ив. Донев /в средата

„Този човек цял мач не спря да псува по арбитрите, след това отвън пред съблекалнята се чуха закани „Ще те убия“, „Ще ти прережа гърлото“, разказаха очевидци от лагера на пиринци. Дисципът на зоналната футболна централа одруса специалиста с 3 мача и 187.50 лв. Седмица по-рано Георгиев беше санкциониран с една среща и 75 лв. при победата с 2:1 над „Вихрен“, но преди визитата в Рила излежа наказанието си в отложен двубой с „Кюстендил“. Новата присъда започва да тече от днес, когато в Симитли пристига „Беласица“.

Мачът между орлетата и симитличани предложи неподправени емоции на терена и по трибуните, три наивни грешки на вратаря на септемврийци и изгонването в 50-та мин. на Ромео Бързаков допринесоха за загубата. Гостите първи откриха резултата, след обрата до 1:4 скъсиха изоставането до един гол, преди домакините да нанесат решителния удар. За победителите по две попадения вкараха Кирил Ангелов и Красимир Великов, едно добави Милен Войнов. За съседите се разписаха Ивайло Мутафчийски, Иван Костадинов и Симеон Малиновски.

ТОНИ КИРИЛОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене