Как да изглеждате страхотно с мъжки тениски?

Тениската е супер универсална дреха. Изглежда еднакво добре и на плажа, и в офиса, и на специална среща, и на поход в планината. Разбира се, тайната за тази свръх адаптивност, се крие в правилния избор на цвят, модел, дизайн. Тънкостите в носенето добре и страхотния аутфит с нейно величество мъжката тениска, са няколко. Ето какво съветват модните експерти.

Направена като за мен!

Съобразете тениската с типа фигура, който имате. Тя трябва да отговаря на формите на тялото ви и да бъде максимално комфортна, без да ограничава свободата ви на движение или да ви причинява какъвто и да било дискомфорт. Пробвайте различни кройки, за да откриете тази, която пасва най-добре на силуета ви. Експериментирайте с деколтето – V-образното балансира тясното лице и по-късата шия и обичайно изглежда една идея по-елегантно от стандартното обло.

Внимание, дрескод!

Преди всичко, за да изглеждате впечатляващо, трябва да се вписвате в етикета на събитието, за което сте облекли тениската. Ако отидете с тениска с крещяща щампа на бизнес среща, определено няма да сте на мястото си. Оберете визията за по-елегантните събития. Ако тениската има по-ефектен детайл, изчистете максимално панталона и сакото. Твърде минималистичните решения пък, биха изглеждали странно на куиз вечер или пък на рок концерт. Съобразете повода и я носете с усмивка.

Платът има значение

Материите „дишат“ или пък подчертават повече, топлят или разхлаждат, падат „леко“ или пък стоят по-строго. Тениската може да бъде изработена от всякакви платове – от памук и лен, през джърси и стреч материи, до бамбук и мерино фина вълна. В зависимост от сезона, повода и мястото, изберете подходящата тениска. Грижете се за нея според указанията на производителя, за да ви служи дълго и вярно.

Да бъде цвят!

Всеки мъж трябва да има в гардероба си няколко основни универсални типа мъжки тениски. Те са в плътни цветове – сиво, бяло, морско синьо, черно. С тези класики няма как да сбъркате. После, добавете и решения, които подхождат на личния ви стил и послание към околните. Те могат да са с принт; спортни за моментите, когато тренирате; камуфлажни, без ръкави, с V-образно деколте и още, и още. Вариациите мъжки тениски, които ви очакват на сайта на Bolf са повече от многобройни и сред тях ще откриете поне по няколко фаворита за всеки повод, пасващи точно на вашия стайлинг и гардероб.

Точните попълнения за вашия стил

Когато избирате мъжки тениски, уверете се, че те пасват на останалата част от гардероба ви. Трябва да хармонират с късите панталони, дънките, елегантните панталони, спортните шорти, за да можете да формирате впечатляващи удобни и красиви аутфити. Когато мислите и пазарувате в посока формиране на т.нар. гардероб-капсула на принципа „смеси и съчетай,“ получавате готови комбинации, с които всеки ден да се чувствате и да изглеждате добре. Така пестите не само място в гардероба, но и средства.

Най-добрите приятели на мъжките тениски

С какво да съчетаете тениската, за още по-впечатляващ аутфит? Спортното яке е добър избор, разбира се, когато поводът го позволява. същото важи и за жилетката, която добавя зрялост и шик към външния вид. Дънките също са пръв приятел на мъжките тениски. Открийте ги на Bolf.bg! Изглеждайте и се чувствайте страхотно!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене