Млади хора с нов жест на доброто – дариха хранителни продукти на бабите в с. Пирин

Млади хора, чиято кауза е да вършат добро, гостуваха в санданското село Пирин в навечерието на великденските празници. Там младежите от Сдружение „Асоциация Ен Пи” бяха посрещнати от любезните си домакини – пиринските баби. Възрастните хора получиха хранителни продукти от първа неободимост, които им бяха обещани преди време от ентусиазираните членове на сдружението. Дори лошото време не попречи на доброто настроение на бабите, които изпяха на своите дарители прекрасни народни песни.

„Благодарим на нашите доброволци, на партньорите от ”Си Комерсиал 7” ЕООД, и не на последно място на доброто домакинство на кмета на селото – Георги Влахов”, заявиха от „Асоциация Ен Пи”. Те ще продължат с благородните са каузи в с. Пирин, а и не само там.

Наскоро хора от сдружението ремонтираха вековния параклис „Свети Николай Чудотворец” в санданското село Дебрене. Поправиха покривът на храма, който бе протекъл и имаше риск за по-сериозни щети. Параклисът е построен преди повече от 150 години. Намира се в горната махала на Дебрене. В първия ден от великденските празници тук се стичат хора от цялата община Сандански.

„Ние искаме да осигурим добри условия за всички, които посещават този параклис. За нас благотворителността е приоритет. Най-хубавото е, че намираме съмишленици във всички тези наши инициативи”, споделиха от „Асоциация Ен Пи”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене