Милионерът овчар от Първомай днес не е милионер и пак си е овчар!

Здравко Траянов оставил къщата си в петричкото село Първомай на племенника си. Овчарят тото милионер Здравко Траянов се е събрал с жена си, научи Топ Преса.  Късметлията, който преди шест години и половина спечели 1 653 366 лв., е решил да заживее отново със семейството си.  Това потвърждава и кметът на село Първомай –  Иван Митрев. 

„Здраво вече живее е Петрич. Събрал се е с жена си. Не е идвал отдавна в Първомай“, обясни Митрев. Дълги години овчарят тото милионер Здравко живее в петричкото село. След като спечели джакпота, той започна да строи тузарска къща. Тя вече е вдигната и годна за живеене. Имотът бе огромен, а след като се връща при жена си, Здравко го оставя на своя племенник Андон. „Сега той живее там и стопанисва къщата“, каза още кметът на село Първомай.
Светла и Здравко имали много проблеми, след като се оженили. Ябълка на раздора станали едни 58 000 лева. По думите на Светла овчарят тото милионер откраднал крупната сума. Парите били общи от отглеждане на тютюн. Това твърдеше самата половинка на овчаря тото милионер. По думите на Светла Здравко пиел
редовно. Явно Траянов е спрял с порока, щом бившата му жена го прибира обратно в семейния дом. Двамата били щастливи в Петрич. Често били засичани в южния град, издават жителите му.
Късметлията преди шест години: Пари за щерката, като дойде да ми измие краката „Когато дойде дъщеря ми, за да ми измие краката и да ми каже: „Тате, прощавай“, може да й дам нещо. Не се сети за мен 20 години. А след като спечелих джакпота, дойде и поиска да й купя апартамент. Ще се погрижа само за сина ми. Това сподели преди повече от шест години пред  вестник „България Днес“ овчарят тото милионер. „С жена ми се разделихме, защото ме мислеше за пияница и женкар. А аз си сипвам по една чаша и това ми е“, твърди беднякът милионер.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене