Джудистите на „Неврокоп“ завоюваха сребърен и бронзов медал на Държавния личен шампионат в Гоце Делчев

Изключително добро представяне на гоцеделчевските джудисти на Държавното лично първенство по джудо за момчета и момичета, и юноши и девойки, младша възраст. Този уикенд grad Гоце Делчев бе домакин на последния индивидуален шампионат за този сезон.

Васил Георгиев и Иван Спиров от спортен клуб „Джудо Неврокоп“ град Гоце Делчев спечелиха медали на Републиканско първенство по джудо за момчета и момичета, и за юноши и девойки, младша възраст. Момчетата на треньора Иван Разманов взеха сребърно и бронзово отличие в категориите си.

В двата състезателни дни „Неврокоп Арена“ в Гоце Делчев посрещна млади спористи от клубове по джудо от цялата страна. В първия ден от първенството, събота, за призовите места спориха 414 състезатели от 48 клуба, които се съревноваваха на Държавното лично първенство за момчета и момичета.

Надпреварата бе открита от Даме Стойков, вицепрезидент на федерацията и от кмета на града – домакин Гоце Делчев Владимир Москов, който получи почетен плакет за принос в развитието на джудото в града.

Васил Георгиев от спортен клуб „Джудо Неврокоп“ град Гоце Делчев спечели сребърен медал в категория до 60 кг. на шампионата при момчетата и момичетата. Отличното представяне на младия джудист Васил Георгиев му донесе титлата Вице републикански шампион на България до 60 кг.

На следващия ден, „Неврокоп Арена“ посрещна 351 млади джудисти от 47 клуба, които премериха сили във втория ден от Държавното лично първенство за юноши и девойки младша възраст.

Иван Спиров от спортен клуб „Джудо Неврокоп“ град Гоце Делчев завоюва бронзов медал в категория 34 кг. на републиканското първенство по джудо за юноши и девойки младша възраст.

„Благодарим на всички състезатели за участието и на техните родителите. Благодарим за доверието и подкрепата на Българска Федерация по ДЖУДО и Община Гоце Делчев.“, казват от спортен клуб „Джудо Неврокоп“ град Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене