Раздадоха хранителни пакети в Банско

Благородна мисия за подкрепа за Великденските празници на семейства в нужда. Човеци с добри сърца и желание да помогнат за пореден път осъществяват начинанието. Бъди човек – Банско е неформална организация на хора от града, които стоят зад организацията по събиране, комплектуване на чанти с хранителни продукти. 42 пакети са разпределени и раздадени на семейства и хора, за да посрещнат Великденските празници. Всяка чанта съдържа продукти на стойност 50 лева.

В следващите дни остава да бъдат разнесени пакети със сладки неща и месо, за да бъде наистина вкусна и богата Великденската трапеза на хората в нужда. Екипът на Бъди Човек – Банско благодари на детските учителки Елена Колевичина и Здравка Юнчова, които организаторите наричат „Двигателят на всички благотворителни кампании“! Специален израз на благодарност е отреден и за малката Катерина Юнчова, която участва активно и много ентусиазирано в разнасянето на торбите с продуктите.

Благотворителността е добродетел, която съдържа в себе си вяра и надежда и учи и младите да правят нещо за другите, а не за себе си. Благодарности и за Фондация „Латинка Иванова – Лати”, която за втори път помага в доброто дело, както и за всички малки и големи дарители, и на всеки малък и обикновен човек, който дори и само с подкрепа и мила дума е помогнал“ споделят организаторите на изключително благородното начинание.

Начинанието има и още една голяма добавена стойност. Продуктите са закупени от малки, квартални хранителни магазини в подкрепа на хората от местния бизнес.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене