25 отбора се включиха в турнира „Купа на Златоград”

25 отбора от 14 футболни школи взеха участие в детския турнир, който се проведе от 1-ви до 8-ми април в Златоград. Надпреварите за поредна година превърнаха седмицата в незабравим детски спортен празник.

Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев приветства всички участници в турнира, треньори, съдии и родители, като ги поздрави за подкрепата и увереността, които дават на децата.

Янчев поздрави и младите футболисти и ги увери, че „всички, заслужавате прозвището Победители, защото показахте умения, воля за победа и нестихващ ентусиазъм. Защото победител е не само този, който е отбелязал повече голове и е спечелил дадена футболна среща, победител е всеки, който е дал всичко от себе си на терена, който не е жалил сили до последния съдийски сигнал, който се е борил до край, показал е спортсменство и уважение към противника, към съдиите и към публиката“.

И не на последно място, изказа благодарността си и към организатора на „Купа Златоград“ – Бисер Бораджиев, който даде всичко от себе си за отличната организация на мероприятието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене