Фирма за дистрибуция на напитки окупирала път в с. Зелен Дол

Един от основните пътища в село Зелен Дол е „окупиран“ от стоката на фирма, занимаваща се с дистрибуция на напитки, сигнализират читатели. Служители блокирали пътното платно и пречели на движението. По наша информация, става въпрос за фирма, която държи верига от табаци в Благоевград. Ето и текста на читателския сигнал, постъпил в редакцията на Югозапад Днес, придружен от снимки:

“ Здравейте,

Пиша ви, за да сигнализирам как един път, по който се движат немалко автомобили, е окупиран от фирма, занимаваща се с дистрибуция на напитки, и пречи на минаващите по него. Проблемът е от месеци, но явно никой не прави нищо по въпроса. Служителите извършват товаро-разтоварна дейност на самото пътно платно, както можете да видите и от снимките. Палетата с напитки са заели изцяло банкета, а често са и на самото пътно платно.

Служителите с мотокари често излизат на пътното от близкото хале без предупреждение за участниците в движението. Това, което се случва е опасно и за преминаващите автомобили, и за работещите служители там. Можете да посетите мястото (в работно време) и да се уверите сами.

Това са координатите: 42.010600, 23.033642

Поставете ги в гугъл и ще ви покаже къде е мястото. Намира се в с.Зелен дол“, се казва още в сигнала подаден до нашата редакция.

Ив. Атанасов,

Югозапад Днес

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене