Топ Преса: Пелтекова, Златанов – ОСТАВКА заради трагедията в Разлог!

Е, Наско вече го няма.. В тези болни за семейството и съучениците му дни, ние от Топ Преса най – малко не искахме да вземем отношение по темата, защото не е хубаво да ровиш в една голяма болезнена рана, но..

d-r.. Но поведението на шефа на РИО, Ивайло Златанов и на директорката, с този хищен поглед, който дни наред гледахме по телевизорите, ни вбеси – поредната порция оправдания!!! Сега пак ще се чудим как да натопим учителя по физкултура..

златановА вие, г – н Златанов.. Кой сте вие, че да показвате такава небрежност по случилото се, че сякаш ви е досадно да се занимавате с темата. На Топ Преса и писна от оправдания и да се хвърля прах в насълзените очи. Нито на Златанов, нито на директорката им пука.. гледат огъня да отмине, защото тези хора са там да лапат и да носят, а не да се грижат за децата на България. Основния виновник го знаем всички и това е КОРУПЦИЯТА! Нека видим реалните цени, които е трябвало да се инвестират в спортната площадка.. Нека видим колко пари са дадени всъщност за нея.. Това кой го коментира!? „Никой!“ Е сори, ама вече Топ Преса ще се намеси и ще Ви приканим да си подадете незабавно оставките, незабавно! Писна ни да лъмтите само за постовете и да лапате, мислете за децата ни! ВРЕМЕ Е ДА ИЗГОРИТЕ!

ОСТАВКИ НЕЗАБАВНО и всички на прокурор заради престъпно безхаберие!

БОГ ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!

от екипа на Топ Преса!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене