Бой и сваляне от коня, заради забележка в Неделино

Забележка заради куче доведе до каубойска саморазправа посред бял ден в Неделино. Вчера Владимир Сираков минавал през една от централните улици на града възседнал коня си. От двор започнало да го лае домашно куче, пуснато свободно без повод или намордник. Възрастният мъж направил забележка на младежа – собственик на кучето да го хване, за да не подплаши коня.

Разменили си реплики, бащата на момчето скочил и свалил със сила на земята Владимир. Видео, заснето от мястото на инцидента, показва как Светослав Стефанов събаря от гърба на животното Владимир. След като го съборил на земята, пред погледа на доста хора 45-годишният мъж започва да го удря с юмруци. На записа се вижда, че побоят спира след като се намесва човек, който вижда случващото се. Стопанинът на кучето също се включва в спора. Двамата със Светослав блъскат и мъжа, който се опитва да спре разправията.

„Нападнатият Владимир няма сериозни травми. Нападателят е задържан за 24 часа“, съобщи директорът на смолянската полиция ст.комисар Костадин Пачеджиев. Повдигнато му е обвинение за едро хулиганство. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите по случая са предадени на прокуратурата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене