КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДСТОЯЩО ГОЛЯМО СПОРТНО СЪБИТИЕ В ГРАДА

Работна среща във връзка с предстоящото провеждане на голямо спортно събитие в Гоце Делчев, се проведе при кмета на общината Владимир Москов. На срещата присъстваха Даме Стойков – вицепрезидент на Българската федерация по джудо и наш съгражданин, Христо Маев – генерален секретар на Българската федерация по джудо, заместник-кметът на община Гоце Делчев Богдан Боцев, Иван Разманов – треньор на спортен клуб „Джудо Неврокоп“ гр. Гоце Делчев и общинския съветник Росен Думанов.

На 16 и 17 април 2022 г., зала „Неврокоп арена“ в Гоце Делчев ще бъде домакин на републиканско първенство по джудо за деца – момчета и момичета, и юноши младша възраст – момчета и момичета. В двата състезателни дни се очаква да вземат участие над 1000 състезатели от цялата страна, като сред тях 20 ще бъдат представители на домакините от Гоце Делчев. Подобно състезание по джудо от такъв мащаб се организира за първи път в Гоце Делчев.
Община Гоце Делчев оказва пълна подкрепа на спортните клубове и правим всичко възможно за развитието на спорта и популяризирането му сред младите хора, заяви по време на работната среща кметът Владимир Москов.

Началото на състезанията от републиканското първенство по джудо ще бъде поставено в събота, 16 април в 10.00 часа, а официалното откриване ще се състои малко по-късно през деня – в 12.00 часа. Всички, които искат да наблюдават спортното събитие са добре дошли, входът е свободен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене