Група Red Hot Chili Peppers ще получи звезда на холивудската Алея на славата

Холивуд ще почете „своите момчета“ – рокаджиите Red Hot Chili Peppers, със звезда на Алеята на славата, съобщи „Варайъти“.

Звездата на изпълнителите на хита „Californication“ ще бъде 2717-ата на прочутата алея в Холивуд. На церемонията по откриването ѝ ще присъстват Джордж Клинтън, който продуцира албума на групата от 1985 г. „Freaky Styley“, Уди Харелсън, Боб Форест, Никол Михалка.

„Нашите родни момчета от Холивуд най-накрая идват да получат своята звезда на холивудската Алея на славата. Чакахме ги да се откъснат от натоварените си графици, за да присъстват на церемонията, и сме развълнувани да ги приветстваме в семейството на нашата Алея на славата“, каза продуцентката на церемониите Ана Мартинес.

Предстоящият албум „Unlimited Love“ на Red Hot Chili Peppers ще излезе на музикалния пазар на 1 април. Бандата планира световно турне в подкрепа на новата си тава, придружавана на различни етапи от изпълнители като „Строукс“, „Хайм“, Сейнт Винсънт, Ей Ес Ей Пи Роки, Бек, Тъндъркет, Андерсън Паак и други. Това ще бъде първата им концертна обиколка от 2016-17 г., когато Red Hot Chili Peppers промотираха предишния си албум „The Getaway“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене